Kijk ook eens bij één van onze andere websites voor meer italiaanse producten van topkwaliteit

Bastasafe! de goedkoopste schaarhekken zijn klasse

Schaarhekken.nl is onderdeel van Italië Import BV

Bekijk ook onze professionele horeca parasols

 

Adres

Zwaluwenweg 22

 

3762 VC Soest

Bel

+31 (0)35 23 40 140

Mail

info@schaarhekken.nl

Schaarhekken - Hoge kwaliteit, lage prijs. Veilig & Zeker

icon-duurzaamheid

Duurzaamheid

Gegalvaniseerd staal of gepoedercoat in kleur. In beide gevallen gaat het om verduurzamen, het corrosiebestendig maken van het staal. Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces. Het opgebrachte poeder wordt vervolgens in een oven op hoge temperaturen gesmolten of uitgemoffeld. Bij dit proces komen geen oplosmiddelen vrij en er is geen sprake van chemische toevoegingen. Poedercoaten biedt een zeer duurzame bescherming tegen corrosie en extreme weersinvloeden.

icon-Fraaie-onopvallende-beveiliging

Fraaie en onopvallende beveiliging

Schaarhekken of schuifhekken vormen een elegante oplossing voor een veilige afsluiting. Door de mooie vormgeving zijn ze uitermate geschikt voor monumentale panden, musea, woningen, portieken, balies, opslagruimtes enzovoorts. Daarnaast zijn ze zeer compact in open toestand en daardoor onopvallend. De gevel wordt niet ontsierd door een oprolmechanisme. De onderrail kan worden opgeklapt tegen het dichtgevouwen schaarhek. Het pakket kan weggewerkt worden in een nis of wegdraaibaar worden gemaakt. Een schaarhek is sterk inbraakwerend.

 

 

icon-veiligheid

Veiligheid

De verticale spijlen zijn standaard uitgevoerd in Robuuste U-profielen 15x15x15. U kunt echter ook kiezen voor de extra zwaar uitgevoerde spijlen in 15x20x15 met hoekversterking in de profielen.Naast het standaard Yale cilinderslot met sterke sluithaken, bieden wij ook een SEA veiligheidsslot. De schaarhekken voldoen aan de eisen die verzekeraars stellen.

icon-Flexibiliteit

Flexibiliteit

De mogelijkheid van vaste of opklapbare ondergeleiders en vaste of wegdraaiende pakketten geven u de mogelijkheid het schaarhek helemaal af te stemmen op uw situatie. Het schaarhek kan door z’n flexibiliteit zelfs in gebogen of halfronde vormen worden toegepast. De geleider kan natuurlijk ook worden verzonken in de vloer.

 

icon-bedieningsgemak

Bedieningsgemak

Een enkelvleugelige of dubbelvleugelige uitvoering met centrale sluiting. Deze uitvoering is bij uitstek geschikt voor het afsluiten van grote openingen en doorgangen. De schuifhekken lopen soepel door de geleiders vanwege de wielen met kogellagers in de bovenrail. Een teflon loopwerk in de bovengeleider (optioneel) garandeert een soepele en geruisloze geleiding. Met wielen in de ondergeleider worden de hekken zelfdragend en nog gemakkelijker en lichter in gebruik. Bedieningsgemak in optima forma.

geen-bouwkundige-belemmeringen

Geen bouwkundige belemmeringen

Een schaarhek is ook toepasbaar bij geringe hoogtes zoals bij een klein raam. Het schuifhek kan daarnaast worden toegepast als zelfdragende constructie. Een schaarhek is zelfs in gebogen vorm leverbaar, bijvoorbeeld rond een draaideur of een ronding in de etalage van de winkel. Een schaarhek wordt handmatig bediend en heeft daarom geen elektrische aansluiting nodig.

 

 

icon-Flexibiliteit

Uitstraling en vormgeving

Een traditioneel schaarhek in strakke uitvoering of een klassiek model met gebogen scharen, bij uitstek geschikt voor woningen.

Doorzicht en ventilatie

Doorzicht en ventilatie

Een schaarhek oogt niet massief. Doorkijken is mogelijk met een doorzichtpercentage van meer dan 80%. Daarnaast geeft de open constructie veel ventilatie. Zo kunnen ramen of deuren veilig open blijven voor een onbelemmerde toevoer van frisse lucht. Zelfs slapen met de deur open levert geen insluiprisico op.

 

Sfeerimpressie

Referentie projecten

 

Het voordeligste schaarhek van Nederland bestelt u snel en eenvoudig online

Schaarhekken.nl levert schaarhekken en vaste of scharnierende beveiligingshekwerken voor de beveiliging doorgangen, carports, ramen, (slaapkamer)deuren, winkels, opslagruimte etc. op maat gemaakt en geproduceerd in Italië, de bakermat van ondoordringbare, stalen beveiligingsoplossingen. Wij leveren uiteenlopende varianten voor de laagste prijs. Een schaarhek met strakke industriële- of juist elegant klassieke uitstraling. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Via deze website selecteert u eenvoudig het juiste schuifhek voor uw situatie. Wij leveren het schaarhek desgewenst bij u af. De montage verzorgt u eenvoudig zelf.

 

Schaarhekken.nl levert schuifhekken in verzinkt staal of gepoedercoat in een fraaie RAL-kleur. Deze inklapbare harmonicahekken bieden een optimale bescherming van doorgangen en gevelopeningen. Het schaarhek, ook wel schuifhek genoemd, is een goed alternatief voor het rolluik of rolhek. Het schaarhek is opgebouwd uit verticale spijlen met dubbele u-profielen, aan elkaar verbonden met platte stalen scharen. Door middel van geleiderollen in een vaste bovenrails laten onze schaarhekken zich verrassend eenvoudig open- en dichtschuiven. Handmatig, bedrijfszeker en laag geprijsd.

 

De schuifhekken kunnen met het pakket aan één zijde worden uitgevoerd (enkelvleugelig) of met een smaller pakket aan weerszijden (dubbelvleugelig). Deze pakketten kunnen met scharnieren worden uitgevoerd zodat ze kunnen worden weggedraaid. In combinatie met een opklapbare ondergeleider is de doorgang geheel vrij van obstakels. De schaarhekken zijn standaard uitgerust met een cilinderslot. Het hek wordt eenvoudig met dubbele haken vergrendeld. Een veilig gevoel.

 

TU Delft; dubbelvleugelig schaarhek met scharnierende pakketten