Bastasafe! de goedkoopste schaarhekken zijn klasse

Schaarhekken.nl is onderdeel van Italië Import BV

Bekijk ook onze professionele horeca parasols

 

Adres

Dorresteinweg 31,

 

3762 KG Soest

Bel

010 - 480 92 20

Mail

info@schaarhekken.nl

|| Contactgegevens Schaarhekken.nl

Schaarhekken.nl is onderdeel van Italië Import BV

Dorresteinweg 31

 

3762 KG Soest

010 - 480 92 20

info@schaarhekken.nl

|| Showroom/magazijn Rotterdam

 

Foto Showroom bastasol

Naam*:
 
E-mail*:
 
Bericht:
 

Wie zijn wij?

 

Schaarhekken.nl is onderdeel van Bastasol Zonwering & Outdoor Living BV in Rotterdam. Onder de merknaam Bastasafe verkopen wij stalen schaarhekken van hoge kwaliteit. Dankzij directe inkoop bij de fabriek en goede prijsafspraken, behoren onze prijzen tot de laagste in de markt. De kwaliteit van zowel de producten als van de aftersales verliezen wij geen moment uit het oog. De producenten zijn toonaangevend en behoren tot de grootste van Europa.

 

Schaarhekken.nl richt zich uitsluitend op schaarhekken en afsluitingen, producten die zich goed lenen voor online verkoop en die de klant eenvoudig zelf kan (laten) plaatsen. Op deze manier kunt u als klant veel geld besparen. Onze lage prijzen gaan nooit ten koste van de kwaliteit. Wij bieden een overzichtelijk assortiment op een efficiënte manier aan. Wij hanteren geen groot reclamebudget, maar zorgen voor een goede online aanwezigheid, waarbij wij het persoonlijk contact niet uit het oog verliezen. Zo realiseren wij besparingen waar u direct van profiteert.

 

Voor de meer specialistische producten en maatwerkoplossingen, ontvangen wij u graag in onze showroom aan de rustieke Charloisse Lagedijk in Rotterdam, waar wij u persoonlijk te woord staan en een gedegen advies kunnen geven. Of maak hier een bel afspraak met één van onze specialisten. Zie ook: www.bastasol.nl

 

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te downloaden.

Ons Team