Kijk ook eens bij één van onze andere websites voor meer italiaanse producten van topkwaliteit

Bastasafe! de goedkoopste schaarhekken zijn klasse

Schaarhekken.nl is onderdeel van Italië Import BV

Bekijk ook onze professionele horeca parasols

 

Adres

Zwaluwenweg 22

 

3762 VC Soest

Bel

+31 (0)35 23 40 140

Mail

info@schaarhekken.nl

|| Contactgegevens Schaarhekken.nl

Schaarhekken.nl is onderdeel van Italië Import BV

Zwaluwenweg 22

 

3762 VC Soest

+31 (0)35 23 40 140

info@schaarhekken.nl

|| Showroom/magazijn Rotterdam

 

Foto Showroom bastasol

Naam*:
 
E-mail*:
 
Foto van uw situatie:
Klik op toevoegen om uw afbeelding definitief toe te voegen aan uw bericht
 
Bericht:

Wie zijn wij?

 

Schaarhekken.nl is onderdeel van Bastasol Zonwering & Outdoor Living BV in Rotterdam. Onder de merknaam Bastasafe verkopen wij stalen schaarhekken van hoge kwaliteit. Dankzij directe inkoop bij de fabriek en goede prijsafspraken, behoren onze prijzen tot de laagste in de markt. De kwaliteit van zowel de producten als van de aftersales verliezen wij geen moment uit het oog. De producenten zijn toonaangevend en behoren tot de grootste van Europa.

 

Schaarhekken.nl richt zich uitsluitend op schaarhekken en afsluitingen, producten die zich goed lenen voor online verkoop en die de klant eenvoudig zelf kan (laten) plaatsen. Op deze manier kunt u als klant veel geld besparen. Onze lage prijzen gaan nooit ten koste van de kwaliteit. Wij bieden een overzichtelijk assortiment op een efficiënte manier aan. Wij hanteren geen groot reclamebudget, maar zorgen voor een goede online aanwezigheid, waarbij wij het persoonlijk contact niet uit het oog verliezen. Zo realiseren wij besparingen waar u direct van profiteert.

 

Voor de meer specialistische producten en maatwerkoplossingen, ontvangen wij u graag in onze showroom aan de rustieke Charloisse Lagedijk in Rotterdam, waar wij u persoonlijk te woord staan en een gedegen advies kunnen geven. Of maak hier een bel afspraak met één van onze specialisten. Zie ook: www.bastasol.nl

 

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te downloaden.

Ons Team