Inbraakwerende inschuifbare schaarhekken, rechtstreeks van de fabriek, laag geprijsd.

Niet eerder was het beveiligen van ramen, deuren en doorgangen zo laagdrempelig.

Schaarhekken.nl levert hoogwaardige op maat gemaakte schaarhekken die zich eenvoudig laten inklappen tot een pakket van geringe afmetingen. Een fraaie en onopvallende beveiliging, toepasbaar in veel bouwkundige situaties, waarmee alle doorgangen en gevelopeningen effectief kunnen worden afgesloten. Er is altijd wel een schuifhek dat past in uw situatie. Bereken uw prijs, bestel online en u weet zich snel verzekerd van een beveiligingsoplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Of het nu om een monumentaal of modern pand gaat, het schaarhek voelt zich in elke situatie thuis. Schaarhekken zullen in de meeste situaties zonder vergunning kunnen worden geplaatst. Dankzij de open constructie, blijft er sprake van een vrij doorzicht. De inbouwmaten zijn erg compact. Geen kast aan het plafond, slechts een bovenrail van geringe afmetingen is zichtbaar. De onderrail kan in open toestand worden opgeklapt tegen het pakket van het schuifhek. Dit pakket bedraagt gemiddeld zo’n 20% van de totale breedte in uitgeschoven toestand. Het pakket kan uiteraard in een nis worden weggewerkt. Indien gewenst is het pakket wegdraaibaar in een hoek van 90 of 180 graden. De ondergeleider is dan standaard opklapbaar.

Schaarhekken.nl levert meerdere staalverzinkte varianten, waaronder modern en klassiek. Enkelvleugelig of dubbelvleugelig. Geschikt voor montage in de dag of op de dag. Allemaal even inbraakwerend en in overeenstemming met de CE normen voor beveiliging. Standaard geleverd in hangende uitvoering, met degelijk ingewerkt cilinderslot. Desgewenst met dezelfde sleutels voor meerdere schaarhekken. Optioneel kan het hek met een veiligheidsslot worden geleverd voor een nog grotere inbraakveiligheid.

Schaarhekken worden altijd handmatig bediend. Het systeem is geluidsarm en onderhoudsvrij door gebruik van moderne materialen en technieken zoals RVS kogellagers en een hangend hekwerk. Bij afwezigheid van een plafond kan echter ook een zelfdragende constructie gemonteerd worden. Optioneel is een schaarhek leverbaar met poedercoating in een RAL kleur. De montage is eenvoudig.

Rolhek, rolluik of schaarhek?

Rolhekken zijn oprolbare hekwerken, samengesteld uit gebogen ronde of platte staven van aluminium of staal. Rolluiken worden samengesteld uit aaneen geschoven losse elementen (een dicht pantser bestaande uit lamellen). Een rolhek biedt een doorzicht van 60 tot 80 procent. Rolluiken bieden geen doorzicht. Het pantser van een rolhek of rolluik beweegt zich verticaal door een u-vormig profiel. De dikte van het materiaal bepaalt de grootte van de kast waarin het hekwerk zich oprolt. Voor deze kast moet er voldoende (inbouw) ruimte en hoogte zijn.

Schaarhekken zijn naar de zijkant wegschuifbare hekwerken, vervaardigd uit staal. Verticale tralies (dubbele u-vormige staven), verbonden met meerdere scharenpakketten. Een schaarhek biedt een onbelemmerd doorzicht van meer dan 80 procent en is in ingeschoven toestand nauwelijks waarneembaar.

De ruimtebesparende uitvoering maakt het mogelijk deze schuivende hekken in elke situatie toe te passen. Het schaarhek, als inklapbaar traliehek, vormt een veilige en inbraakwerende oplossing met behoud van doorzicht. De schaarhekken worden volledig op maat gemaakt. Zelfs zeer grote uitvoeringen zijn mogelijk. Onze schaarhekproducten zijn zonder twijfel het perfecte compromis tussen lage prijs en hoge kwaliteit.

Voor elke situatie een schaarhek

Schaarhekken bieden veiligheid en vrijheid tegelijkertijd. Ze beschermen deur en raamopeningen tegen ongewenst bezoek. Bevestigd aan de binnenzijde van het kozijn vormen ze een moeilijk te nemen extra barrière als deuren en ramen zijn afgesloten. Gemonteerd achter een winkelpui of gevelopening maken schaarhekken het voor inbrekers zichtbaar onaantrekkelijk, zonder dat etalages en doorgangen hun functie verliezen. Licht kan onbelemmerd naar binnenstromen. Bovendien kunnen woon- en werkruimtes dankzij toepassing van schaarhekken veilig worden gelucht. In tegenstelling tot een vast traliewerk laten schaarhekken zich alleen in gesloten toestand zien. In geopende toestand is het schaarhek opgevouwen tot een compact en onopvallend geheel.

Schaarhekken vormen van oudsher een degelijke en betrouwbare afsluiting, zeker op plaatsen waar de hoogte beperkt is. U kunt bijvoorbeeld denken aan beveiliging voor een pui en onder een luifel waar geen ruimte is voor het plaatsen of inbouwen van een bak voor een rolhek of rolluik. De traliehekken zijn inklapbaar en zelfs wegdraaibaar. Deze flexibiliteit maakt ze zeer ruimtebesparend.

Schaarhekken zijn perfecte afsluitingen voor ramen, deuren, etalages, carports, portieken e.d., maar ook voor het afscheiden van delen in ruimtes die niet vrij toegankelijk zijn. U kunt ze achter de voordeur laten monteren, of er een loggia mee afsluiten. Een veel voorkomende toepassing is het afsluiten van raam- en deuropeningen in slaapkamers. Dankzij het open karakter oogt de afsluiting vriendelijk en laat het frisse lucht onbeperkt toe. Tegelijkertijd wordt de doorgang zeer doeltreffend beveiligd tegen ongenode gasten. Zo geniet u van een ongestoorde nachtrust.

Schaarhekken bieden vele voordelen:

 • Moderne, industriële uitstraling
 • Volledig aan te passen aan elke situatie
 • Vrij doorzicht en onbelemmerde luchttoevoer
 • Géén zware oprolconstructie aan plafond
 • Géén elektrische aansluitingen
 • Geringe inbouwbreedte
 • Wegdraaibaar pakket
 • Horizontale verplaatsing
 • Eenvoudige handbediening N
 • agenoeg onderhoudsvrij
 • Monteren zonder hak-, breek- of schilderwerk
 • Poedercoating in gewenste kleur
 • Leverbaar in zeer grote afmetingen

De juiste afmeting van uw schaarhek bepalen

De 'opening' die moet worden afgesloten wordt de ‘dag’ genoemd. De binnenzijde van een kozijn, wordt daarom ook wel dagkant of dagzijde genoemd. De afstand tussen de dagkanten wordt de dagmaat genoemd.

Voor een goed passend schaarhek moet eerst worden bepaald hoe het schaarhek wordt gemonteerd: in de dag (tussen de kozijnen of muren) of op de dag (tegen de kozijnen of muren)?

Bij montage op de dag wordt in de rekenhulp de breedte van de profielen en/of van het pakket automatisch bij de dagmaten opgeteld, zodat het pakket voorbij de opening komt.

 Klik hier voor de specificaties en details van onze schaarhekken

 Klik hier voor de montage-instructie van onze schaarhekken

 

Kijk ook eens bij één van onze andere websites voor meer italiaanse producten van topkwaliteit

Contact

 / Info@schaarhekken.nl

 / +31 (0)35 23 40 140

 / Zwaluwenweg 22, 3762 VC Soest

 / Algemene voorwaarden

 / Cookies