Vaste, scharnierende en schuivende beveiligingshekwerken

Beveilig uw ramen en deuren eenvoudig en effectief met siertralies.

Doorgangbeveiliging hoeft niet lelijk te zien. Sierlijke traliehekwerken waarmee deuropeningen, ramen, kasten en tuinpoorten effectief kunnen worden afgesloten. Een fraaie en bovenal praktische manier om de inbraakveiligheid van woningen, winkels en tuinen te optimaliseren. Uitstraling en functionaliteit gaan hier hand in hand. Duurzaam, onverwoestbaar en nagenoeg ondoordringbaar traliewerk.

Ook met geopende ramen en deuren is uw woning veilig voor inbraak en insluiping. De beveiligingshekwerken zijn er in vaste uitvoering voor montage in of op de dag, scharnierend, in zijn geheel of in delen, en schuivend. Altijd op maat gemaakt voor uw situatie. De anti-inbraak hekwerken zijn samengesteld uit materialen van de hoogste en meest duurzame kwaliteit, zoals aluminium, roestvrij staal en teflon onderdelen. De materiaaldikte van de staalprofielen (14 en 16 mm.) draagt bij aan een hoge mate van inbraakwerendheid. Getest volgens de Europese norm UNI ENV 1627/30:2011. Veiligheidsklasse 2 en 3. Als alternatief voor het schaarhek bieden wij twee typen deur- en raambeveiliging. De praktisch en functionele lijn inbraakwerende traliewerken en deurroosters MyEver. En de luxueuze, extra robuust uitgevoerde siertralies en traliedeuren met hang- en sluitwerk Evergreen.

Myever snodata

Myever fisso

Evergreen igea

Evergreen Unika

Anti-inbraak hekwerken MyEver en Evergreen; inbraakpreventie in optima forma

  • Veiligheidsklasse 2 en 3 getest volgens de Europese norm UNI ENV 1627/30:2011
  • Traliewerk met een stoere industriële, of juist elegante sierlijke uitstraling
  • Behoud van doorzicht en toevoer van frisse lucht
  • Voor een veilig huis en goede nachtrust
  • Zeer eenvoudige installatie en bediening
  • Onderhoudsvrij en zeer stil
  • Op maat gemaakt

Klik hier voor de brochure MyEver/Evergreen veiligheids traliehekken

MyEver

Praktische en functionele traliehekwerken. Robuuste materialen en compacte afmetingen voor inbraakbeveiliging van ramen en deuren. Vast, scharnierend en schuivend. Gegalvaniseerd staal en voorzien van polyurethaan poedercoating voor buitengebruik. Bestand tegen alle weersinvloeden. Veiligheidsklasse 2 en 3.

MyEver modellen

Eris

Intern paneel met gedeeltelijk rooster in massieve ronde D.14mm en vlakke horizontale 30x5 mm.

Asia

Intern paneel met gedeeltelijk rooster in volledige ronde D.14mm, platte horizontale 30x5 mm en half decoratieve noppen.

Forte

Intern paneel met gedeeltelijk rooster in massieve ronde D.14mm en vlakke horizontale 30x5 mm.

Indra

Intern paneel met gedeeltelijk rooster in volledige ronde D.14mm, platte horizontale 30x5 mm en decoratieve stijlen.

Bia

Binnenpaneel met gedeeltelijk rooster in ronde D.14mm ronde, platte horizontale 30x5 mm en decoratieve cirkels.

Talia

Binnenpaneel met gedeeltelijk raster in het volledige ronde gedeelte 14 mm, vlakke horizontale 30x5 mm en cirkels.

MyEver kleuren

Productschema MyEver

Prijsvoorbeeld MyEver

Deur (met scharnier), afmeting ca.89 x 230 cm. Prijs van € 974,- tot € 1.020,- (afhankelijk van model) Raambeveiliging (vast traliewerk), afmeting ca.100 x 160 cm. Prijs van € 540,- tot € 578,- Prijzen zijn inclusief BTW

Evergreen

De topklasse in veiligheidshekwerken voor woningen en winkels. Inbraakpreventie en een fraaie uitstraling, afgestemd op smaak en situatie. Het gehamerde staal geeft deze traliehekken een robuuste en klassieke uitstraling. Een ambachtelijk product, waarmee uw huis een authentiek accent krijgt. Bestand tegen alle weersinvloeden. Veiligheidsklasse 3.

Evergreen modellen

Trio

Gedeeltelijk rooster intern paneel met massieve staven met een diameter van 16 mm en horizontale staven met steekgaten van 150 mm.

Celi

Intern paneel gebouwd met 16 mm massieve verticale vierkanten, 16x4 mm horizontale stroken. Het rooster is versierd met 16x4 mm gespiegelde "S" decoraties.

Agar

Gedeeltelijk rooster intern paneel met massieve vierkanten van 16 mm, horizontale staven met doorlopende gaten op een afstand van 150 mm gecombineerd met platte ringen, diagonaal geplaatst vanaf 16x4 mm, een diameter van 130 mm en decoratieve banden.

Onia

Intern paneel gebouwd met 16 mm massieve verticale vierkanten, 16x4 mm horizontale stroken. Vier bloemen met een diameter van 16x4 mm en 210 mm maken het rooster compleet.

Riley

Intern paneel gebouwd met gedeeltelijk raster met volledige verticale vierkanten van 16 mm tot 150 mm steek, vlakke horizontale panelen van 16x4 mm. De ruitvormige roosters completeren het rooster, 16x4 mm vlinderkrullen geplaatst over de gehele lengte van de deur.

Unika

Intern paneel gebouwd met verticale en horizontale staven met elkaar verweven in een 12 mm massief vierkant. Steek horizontaal. / Omkeren. 140 mm. De bal met een diameter van 50 mm maakt de grill compleet.

Clodia

Binnenpaneel met verticale 14 mm Q-elementen met tegenovergestelde dubbele scroll, 14x4 mm horizontale platen en ringen met een diameter van 135 mm in vierkant van 14x14 mm, met klemmen, in het bovenste en onderste deel van het blad.

Milano

Intern paneel gebouwd met gedeeltelijk raster met verticale staven in massief vierkant van een afstand van 14 mm tot 140 mm. Plat met valse horizontale bouten van 25x4 mm en overlappende kruisen.

Cicla

Pannello interno costruito con quadri pieni attorcigliati verticali da 16 mm ed anelli di diametro 75 mm 16x8 mm con due piccole sfere interne.

Edra

Intern paneel gebouwd op 45 ° met 16 mm massieve ronde staven, met doorlopende gaten op een afstand van 150 mm.

Igea

Intern paneel gebouwd met 16 mm verticale volledige frames, 16 mm horizontale balken met een doorsteekgat van 150 mm. Het raster wordt aangevuld met decoraties van 4 krullen in een frame van 16 mm.

Venezia

Intern paneel gebouwd met gedeeltelijk raster met verticale staven in massief vierkant van een afstand van 14 mm tot 140 mm. Plat met onechte horizontale 25x4 mm-noppen.

Torino

Intern paneel gebouwd met gedeeltelijk raster met verticale staven in massief vierkant van een afstand van 14 mm tot 140 mm. Plat met valse horizontale noppen van 25x4 mm en halve cirkels in een plaat van 14x3 mm met dubbele sierbanden.

Evergreen kleuren

Prijsvoorbeeld Evergreen:

Deur (met scharnier), afmeting ca. 89 x 230 cm. Prijs van € 1.625,- tot € 2.225,- (afhankelijk van model) Raambeveiliging (vast traliewerk), afmeting ca. 100 x 160 cm. Prijs van € 870,- tot € 1.280,- Prijzen zijn inclusief BTW

Kijk ook eens bij één van onze andere websites voor meer italiaanse producten van topkwaliteit

Contact

 / Info@schaarhekken.nl

 / +31 (0)35 23 40 140

 / Zwaluwenweg 22, 3762 VC Soest

 / Algemene voorwaarden

 / Cookies