Klantenservice

Via deze website maken wij het mogelijk om premium schaarhekken online te bestellen, tegen de laagste prijs. U bepaalt eenvoudig de gewenste uitvoering van uw veiligheidshek en u ziet direct de prijs inclusief BTW. Indien u een maatwerk-offerte wilt (afwijkende situatie, projecten e.d.), niet zeker bent van de afmetingen, behoefte heeft aan advies of een andere vraag heeft, kunt gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)35 23 40 140.

Hoe kan Schaarhekken.nl zulke lage prijzen hanteren? Is het een B-merk?

Dankzij directe inkoop bij de fabriek en goede prijsafspraken, kunnen wij de laagste prijzen garanderen. Wij bieden een overzichtelijk assortiment aan, op een zeer kostenefficiënte manier. Wij geven weinig geld uit aan reclame. De gerealiseerde kostenbesparing komtgeheel tot uiting in de lage prijs. Onze toeleveranciers van inbraakwerende veiligheidshekken zijn grote Europese producenten van A-merken, met een strenge kwaliteitscontrole.

Leveren jullie in heel Nederland? Leveren jullie ook in Belgiƫ?

Ja, wij leveren in heel Nederland en België. De schaarhekken worden desgewenst rechtstreeks van de fabriek bij u thuis afgeleverd.

Kan er een vertegenwoordiger thuis komen?

Wij leveren schaarhekken van topkwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Het is voor ons niet in alle gevallen haalbaar u thuis persoonlijk te adviseren of de schaarhekken bij u in te meten. Als het gaat om grotere aantallen maken wij graag een uitzondering. U kunt ons wel bezoeken in Rotterdam, waar wij u graag adviseren. Ook over onze oplossingen op maat.

Kan ik mijn schaarhek door jullie laten monteren?

In principe leveren wij de online verkochte schaarhekken zonder montage. Afhankelijk van uw locatie en onze capaciteit kunnen wij tegen betaling mogelijk in een montageservice voorzien.

Kan ik ook achteraf betalen?

Het is niet mogelijk om achteraf te betalen omdat elk besteld schaarhek op maat wordt geproduceerd. 

Hoe zit het met garantie?

Op onze schaarhekken geven wij 5 jaar garantie, conform onze algemene voorwaarden.

Levertijd

De levertijd van de schaarhekken bedraagt 4 tot 6 weken

Hoe gaat de aflevering in zijn werk?

Het schaarhek kan worden afgehaald in ons magazijn aan de Charloisse Lagedijk in Rotterdam. Ook kunt u ervoor kiezen om de deur thuis te laten afleveren. Indien u de bestelling bij ons ophaalt worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. Voor het thuisbezorgen vragen we een bescheiden vergoeding. De hoogte van dit bedrag varieert van € 25,- tot € 85,-. De bezorgkosten ziet u tijdens het bestelproces.

Kan ik mijn schaarhek na levering retourneren?

De schaarhekken.nl producten worden geproduceerd conform de door u ingegeven specificaties. Daarom zijn de bestellingen uitgesloten van het wettelijke retour- en annuleringsrecht. Indien de bestelde goederen niet in goede staat of onjuist zijn geleverd, nemen wij ze natuurlijk wel retour, mits verpakt in de originele verpakking.

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling nog wijzigingen doorgeven?

Zo spoedig mogelijk na ontvangst van de bestelling, wordt het schaarhek in productie genomen. Het is daarom belangrijk om alle ingevoerde gegevens goed te controleren. Indien er onverhoopt toch iets is misgegaan kunnen wij tot maximaal één dag na de bestelling nog wijzigingen verwerken.

Ik heb een andere vraag

Neem contact met ons op via e-mail: info@schaarhekken.nl, wij proberen uw vraag dan zo goed mogelijk te beantwoorden.

Of maak een bel afspraak met één van onze specialisten!

Kijk ook eens bij één van onze andere websites voor meer italiaanse producten van topkwaliteit

Contact

 / Info@schaarhekken.nl

 / +31 (0)35 23 40 140

 / Zwaluwenweg 22, 3762 VC Soest

 / Algemene voorwaarden

 / Cookies